Hvilken dag er best å gjøre storinnkjøp på?

Det er mange grunner til at du skal handle i store kvantum. For det første kan du få kvantumsrabatt, kjøpe inn når det er billig, handle mer effektivt og spare miljøet for unødvendige transporter. Men nordmenn er best i verden når det gjelder impulskjøp. Det er både ødeleggende for miljøet og lommeboka på samme gang.

Så hvilken dag er den beste å gjøre storinnkjøp på? Man skulle tro det kanskje var i helga, da man tross alt har tid til å handle, eller den vante torsdagen, da butikker tradisjonelt sett kan lengre åpningstid? I helgene er det bedre å handle på nett. Slik som å kjøpe mobiltilbehør. Hos nettbutikken https://billigmobilbeskyttelse.no/ får man tilbehøret som gjør at man kan finne ut hvilke dager det er best å gjøre storinnkjøp på.

Nå skal vi se nærmere på hvorfor det er bedre å handle i butikker på dager som tirsdag og fredag.

Hva er bra med tirsdag

Tirsdagen er den dagen i uka flest andre er på jobb. Det vil si at dersom man tar handleturen denne dagen, så vil man kunne gjøre unna handelen på kort tid. Dessuten er det flest nye kampanjer som settes i gang denne dagen. Det betyr at man får de laveste prisene denne dagen. I tillegg ser man stadig økende tendens til at drivstoffprisene er lave, spesielt fram til klokken 12.

Hva er bra med fredag

Det som gjør at man kan handle i fred på fredager er at de fleste allerede har dratt på hytta. Spesielt om man venter til litt utpå ettermiddagen, for da er butikkene tomme for folk. Her kan man i ro og mak fylle opp handlevogna med middager for to uker eller kanskje en hel måned. Mange varer byttes ut denne dagen, da helgevaktene har tatt over og begynner innfylling av nye varer.

Hvordan finne ut når det er lite folk

Foruten disse tipsene kan man godt sjekke appen før man handler. Det er spesielt apper som:

  • Google Maps
  • Coop Medlemskort
  • Pent.no
  • Spare

Grunnen til at denne teknologien kan hjelpe deg, er at de både informerer om trafikk og vær, men også om hva man bør kjøpe inn. For man skal også huske på hvilke varer som har lang holdbarhet. Derfor skal man dele opp storkjøpene sine også. Mel, sukker og tørrvarer holder det kanskje å handle en eller to ganger i året.