Kunderealsjoner og kundevennlighet først

Alle i næringslivet kjemper for å overleve. Fabelaktige produkter, tøffe priser, og kvalitet må kjempe hardt. Stadig flere produkter i en knallhard virkelighet konkurrerer om vår oppmerksomhet og lommebok. Uansett tjenester er det vanskelig å stake ut klare vinnere. Skal du nå toppen kommer det an på kundeforholdet. Hold det du lover. Gjør det du trenger. Lime sier selv:”Vi elsker alt som har med kundebehandling, salg og oppdragshåndtering å gjøre!”

Hva er viktigst for kunden?

Et CRM, Customer Relationship Management, IT system tar for seg alle ting som har med håndtering av kunderelasjoner å gjøre. Kundefokus og behandling trenger fabelaktig crm system som har oppmerksomheten på de rette stedene. Det var enklere å leve på bedriftens navn før i tida. Siden det nå er kamp om hver kunde kreves det at du har et fantastisk system i ryggen. Det må ta vare på kundene, relasjonene mellom kunden og bedriften, ha evne til å lytte og forstå og deretter foreta de riktige endringene. Noen kjente ord av Lime: “Balansen mellom engasjement og teknologi har gjort oss til en av Nordens ledende CRM-leverandører”. At det fungerer viser tilbakemeldinger, og det enkle faktum at Lime stadig vinner nye kunder.

Gamle kunder beholdes, og engasjement prioriteres. Enten bedriften dine er er en ren teknologisk bedrift, eller mer strategiske bedrift møter du erfaring og kunnskap. Har du allerede flere IT systemer er integrering ikke noe problem. Etter integreringen får du langt bedre oversikt, og tid spart med kun ett system. Samtidig frigjør du viktig kapital. 

CRM behov nå og i fremtiden

CRM-systemet til Lime er laget for å håndtere forholdene og behovene som eksisterer. Med informasjon om hvem kundene er, og hva de gjør blir det effektiv kundefokus. Med over 30 år innene CRM er datasystemet deres godt rustet til å gi oversikt, og sette alt i system. Som et resultat blir du mer effektiv. Du kan bruke tiden på det faktiske arbeidet du skal gjøre, og ikke administrere rot og dårlig oversikt. Det er viktig at systemet har evne til rask identifisering av problemer. Kartlegging og implementering av løsninger må kunne skje raskt og smidig. Systemet må være fleksibelt og smart nok til å gi hva du trenger både nå og i fremtiden. Limes tanke om at alle bedrifter er unike og en løsning ikke passer alle, er hvorfor feiler i virkeligheten. Lime CRM-løsningen har stor anvendelighet, gir gevinst, bedre kundeforhold, bringer kundene tilbake og skaper vekst. 

Virkomshetsstyring integret i CRM

Med ERP systemet, Enterprise Resource Planning, inkludert er alle oppgaver innen drift, HR, lønn/økonomi og informasjon noe som frigjør bedriften for gamle og tungvinte programmer som ikke fungerer optimalt. Denne virksomhetsstyringen er inkludert i CRM systemet, og gir deg statistikker, lister og rapporter med kun enkle tastetrykk. Limes CRM system viser deg hvor effektivt og tidsbesparende det er. Du kan nyte godt av årene og ekspertisen de har i denne bransjen.