TV til spill

Dersom man er veldig engasjert i å game på fritiden sin så kan det hende man har vurdert å investere i et anlegg som fungerer til nøyaktig dette formålet. Enten man spiller på PC eller spillkonsoll så kan man uansett med dagens teknologi dra nytte av å ha en stor skjerm på rommet sitt eller i stua.

Alt er avhengig av hva det er man spiller og hvilken type opplevelse man er ute etter, men det som de fleste kanskje er enige i er at størrelsen skal være så stor som overhodet mulig. Elektronikk er den typen produkt som taper verdi veldig fort. Hver gang det kommer noe nytt ut på markedet så faller prisen noe enormt. Det vil jo selvfølgelig si at man kan kjøpe en noe eldre modell og fortsatt sitte på en fantastisk skjerm som tilbyr en høyteknologisk følelse. Dersom man derimot skal kjøpe noe av det nyeste så kan det koste en del penger, og man kan selvfølgelig ta opp et forbrukslån hos centum dersom dette er noe man virkelig vil investere i.

Det første man kan legge merke til er som sagt størrelsen, og det er fullstendig mulig å bestille seg en TV som er mellom 60-70 tommer. Dette gir en mye større innlevelse til et hvilket som helst spill som man spiller. Det neste er derimot kvaliteten på bildet. Det man virkelig bør satse på er en TV som har 4K. Det vi snakker om da er selve oppløsningen som skjermen støtter.

Det finnes også en rekke funksjoner som disse nyeste fjernsynene kan tilby. Man kan blant annet bruke disse funksjonene til å streame TV direkte fra internett. Man kan se gjennom bilder og til og med bla gjennom nettet på slike typer fjernsyn. Man kan lese mer om slike funksjoner

her, for å få en bedre forståelse over hvilke funksjoner man kan forvente av de.

Det finnes også fjernsyn som har en skjerm som ikke er helt flat, men som i stedet bøyer seg innover for å gi brukeren en bredere innfallsvinkel. Det gir også en mer realistisk tilnærming til det som man ser på skjermen. Det negative med slike skjermer er at de noen gang reflekterer for mye lys tilbake til brukeren. Dersom man ikke har gardiner hjemme, bør man kanskje revurdere å kjøpe en sånn TV. Disse modellene må også være ganske store for å få den beste effekten.

Man har sannsynligvis hørt om 3D teknologi på de nyeste fjernsynene, men det er generelt dårlig mottatt. De fleste liker ikke engang å ha på seg 3D-briller når de drar på kino, og det er enda verre hvis man må sitte med de på hele tiden. Det finnes teknologi der man ikke trenger brillene, men det rapporteres en dårligere opplevelse uansett.

Lykke til med å finne det nyeste innenfor TV og spill!