Fortnite er spillet alle snakker om

Noen ganger er det bare enkelte spill som kommer som en storm. Ingen vet hva det egentlig er som ligger bak, men plutselig er det sånn at alle spiller dette ene spillet. Fra et objektivt synspunkt trenger ikke spillet være så veldig bra engang. Det kan inneholde et par kule elementer, men fortsatt henge bak konkurrentene i mange kategorier. Allikevel gjør det faktum at alle andre spiller det og alle andre skal ha det, at vi mennesker går og kjøper. Avhengig av hvor stor fan du er, så må nok dette sies om Fortnite. Selv om spillet er ufattelig gøy, så er verken grafikken, gameplay eller noen andre aspekter helt unike. Allikevel elsker vi nordmenn dette noenlunde nye spillet.

Hvordan Fortnite eksploderte

Som sagt er det vanskelig å sette fingeren på akkurat hva det var som gjorde at Fortnite slo an så bra. Kanskje var det faktum at en kunne style karakterene med klær, våpen, ja til og med herlige fillere i leppene for en kul effekt. Eller så var det nok også på grunn av den åpne og spennende verden, der du når som helst kan støte på dine motstandere i kamp. Uansett, så ble bølgen som kom inn som en dominoeffekt, og før en visste ordet av det, så skulle absolutt alle ha dette spillet. Uansett alder, bakgrunn, eller andre faktorer, så ville alle være med på leken her.

Et fokus på det sosiale innen gaming

Sjeldent er det slik at foreldre er positivt innstilt til gaming. Det fører til at barna sitter inne, noe som ofte er regnet som meget negativt. Det handler ikke bare om frisk luft, men også om det sosiale. Med Fortnite er det derimot et helt nytt nettverk med muligheter for sosialt samspill. Her møtes folk fra hele verden, men du kan også sette opp et spill kun med gutta i nabolaget. Det er enkelt og raskt å sette opp spillene, og før du vet ordet av det er du i full kamp med gutta du møter i det daglige. Det er kanskje ikke den optimale, sosiale kontakten i følge de eldres krav, men det er i hvert fall et bedre alternativ til den gamingen som foregikk i begynnelsen.

Gaming for fremtiden

Det kanskje aller mest spennende aspekt med Fortnite er derimot at arbeidsgivere har begynt å anerkjenne hvilket fantastisk spill dette er. Så fremoverlent er spillet at enkelte arbeidsgivere har oppfordret søkere til å legge sin spillerfaring på CV-en. For bare et par år siden ville dette høres helt sprøtt ut, men med den fremgangen Fortnite har hatt og alle de egenskapene en kan tilegne seg med dette spillet, så har Fortnite virkelig tatt i et tak og blitt ett av våre favorittspill!